Photodiary week #1

Het is de eerste week van 2018 en ook de week dat ik ben begonnen met vloggen! Wauw, wat vond ik het spannend om mijn eerste vlog te plaatsen! Hebben jullie hem al gezien? Voortaan plaats ik elke zondag een vlog op mijn YouTube kanaal. Verder deze week: ik kreeg mijn mega bestelling van Zara binnen en we gingen eindelijk kijken voor een nieuwe vloer! Kijken jullie mee?

Maandag

De eerste dag van het nieuwe jaar! Ik had lekkere croissantjes in de oven gebakken, dus we hadden maandag een uitgebreid ontbijt thuis. Het is zo gezellig als papa doordeweeks een dagje vrij is! Voor de rest deden we het de hele dag heerlijk rustig aan.

Dinsdag

Yes, mijn mega bestelling van de Zara kwam binnen! Met twee kinderen en uitverkoop bij de Zara is het erg moeilijk om je in te houden. Ik had spontaan allerlei kleding voor de kids nodig 😉 Benieuwd wat ik allemaal gekocht heb bij de Zara? Bekijk dan mijn shoplog!

Woensdag

Ik ging op bezoek bij mijn beste vriendin. We hebben allebei twee kindjes van dezelfde leeftijd, dus die kunnen leuk met elkaar spelen. Mijn beste vriendin en ik kennen elkaar al ondertussen vijftien jaar!! Ik vind het zo bizar als ik daar over nadenk. We leerden elkaar kennen op de middelbare school, maar het lijkt allemaal nog zo kort geleden! Wat vliegt de tijd!

Joya en Caia schelen maar twee weekjes. Toen we tegelijk zwanger waren, zat er een maand tussen, maar omdat Joya later is geboren en Caia eerder, zitten ze zo dicht bij elkaar! Super leuk!

Donderdag

We gingen even een pakketje wegbrengen en op de terugweg kregen we een heerlijke plensbui over ons heen. We konden gelijk mooi even testen of Chloë’s nieuwe jas waterdicht is.

Wat is het toch een heerlijk lachebekkie! Caia is zo’n vrolijk meisje!

‘s Avonds hadden we vergadering van Jehovah’s Getuigen. De vergaderingen op de donderdagavond duren tot kwart over negen, maar Caia is gelukkig gewend om dan in de kinderwagen te slapen.

Vrijdag

Vrijdag hadden we een gezellig dagje! Mijn ouders kwamen langs. Ik ging met mijn vader voor een camera kijken en mijn moeder bleef ondertussen thuis met de kids en Chris. In de avond bleven ze gezellig eten. Nadat ze weg waren gingen Chris en ik lekker chillen op de bank.

Zaterdag

Al vroeg in de ochtend was er een bom ontploft in Chloë’s kamer. Als er iemand een meester is in rommel maken dan is zij dat wel!

Caia met een pruik op haha! We waren een rollenspel aan het spelen met Chloë en uiteraard moest Caia ook even de pruik op.

Later op de dag gingen we naar de Hornbach om voor een nieuwe vloer te kijken. Al sinds we in onze huidige woning zijn komen wonen erger ik me heel erg aan de vloer die er in zit, dus ik ben echt onwijs blij dat we nu eindelijk een nieuwe vloer gaan leggen! Bij de Hornbach hebben we al een leuke vloer gezien, maar we gaan toch nog even bij de andere bouwmarkten kijken voor leuke vloeren. We willen het liefst een witte of een houten vloer, maar die zijn allebei niet zo praktisch dus waarschijnlijk gaat het een laminaat vloer worden die heel erg op hout lijkt.

Zondag

Het neefje en broertje van mijn man kwamen gezellig eten, alleen had ik niet zo’n zin om te koken. Gelukkig wonen we in het centrum en is Bramladage op vijf minuten loopafstand van ons huis. Dit blijft toch echt wel de lekkerste patat van Nederland hoor!

De gitaar werd van zolder gehaald en Chloë wilde ook even spelen. Gezellie!

Heel veel liefs Cibilla

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *