Photodiary week #2

Het was een heerlijk weekje. Caia die sliep eindelijk weer een paar nachten door daardoor konden wij weer wat meer slaap krijgen. Hebben jullie mijn blogpost al gelezen over de struggles van het ‘s nachts doorslapen? Ik denk dat het voor vele ouders met kinderen erg herkenbaar is.

Maandag

Op maandag is mijn oma altijd bij mijn moeder dus gingen wij ook even gezellig langs. Caia wordt hier vermaakt door mijn moeder. Ze vindt het altijd zo leuk als er een liedje voor haar gezongen wordt.

Ik ging ondertussen even sporten. Bij mijn ouders thuis staat een loopband. Hoef ik in ieder geval niet naar de sportschool! Ik zit helaas nog steeds niet op mijn oude gewicht van voor mijn zwangerschap. Ik hoop voor de zomer 3 kilo af te vallen.

Maandag was het aardig koud! Gelukkig had mijn moeder leuke handschoentjes voor Caia gemaakt waardoor haar handjes lekker warm bleven. Ik vind ze zo schattig bij haar staan!

Onderweg naar huis viel ze in slaap.

Dinsdag

Het zelfstandig zitten gaat steeds beter. Ik hoef geen kussens meer om haar heen te leggen want ze valt niet meer om.

‘S avonds bleef mijn oma eten. Ik had geen tijd om naar de winkels te gaan voor boodschappen dus ging ik improviseren met de etenswaren die ik in huis had. Resultaat: Een heerlijke nasi! In mijn nieuwe vlog laat ik zien waar ik de selderij vandaan haal die door de nasi zit.

Woensdag

Woensdag hadden we een rustige dag. In de middag deed ik wat boodschapjes en ‘s avonds gingen we eten bij vrienden. Ik vertelde Chloë tegen het einde van de middag pas dat we naar haar vriendje toe gingen want anders moet ik de hele dag aan horen wanneer we nou gaan. Herkenbaar?

Een puppy! Ze hadden een kleine puppy waar ze op pasten. Daar moest even mee gekroeld worden.

Donderdag

De nieuwe bibliotheek bij ons in de stad is sinds kort weer geopend en helemaal vernieuwd. We gingen gelijk even langs om boeken te huren.

Caia laten we nu zelf haar groente eten. Ik had het als een tip gekregen van een vriendin en het werkt perfect! Ze is gelijk een stuk minder ongeduldig.

Vrijdag

Vrijdag ging ik weer sporten bij mijn ouders en thuis aangekomen maakte ik broccoli met rijst en vis. Bij de broccoli doe ik altijd een ui, knoflook, scheutje ketjap en een beetje sambal. Smullen maar!

Zaterdag

Zaterdag gingen we met zijn vieren naar de kinderboerderij. Chloë heeft meestal niet zoveel interesse in de diertjes maar meer in de fietsjes en de speeltuin.

Caia kan toch nog niet in het speeltuintje spelen dus haar interesse ligt nog wel bij de diertjes.

Van zo’n middagje kinderboerderij wordt je moe. Heel erg moe! Ik heb haar thuis in de maxi cosi laten slapen want ik vond het zielig om haar wakker te maken.

Zondag

Mijn familie kwam gezellig gourmetten. Iedereen had wat mee genomen dus we hebben ons buikje aardig rond kunnen eten.

Heel veel liefs Cibilla 

You may also like

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *