Photodiary week #4

Deze week had ik een lekker middagje voor mezelf. Chris is elke vrijdagmiddag vrij en dat zorgt ervoor dat ik wat voor mezelf kan gaan doen. Ik maak er dan ook elke week gebruik van. Het is belangrijk als moeder zijnde om elke week even een momentje voor jezelf te nemen. Vooral als je fulltime mama bent. Je leven staat zo in het teken van je kinderen dat het hard nodig is om een moment voor jezelf te nemen en even op te laden. Verder deze week won ik een cadeaubon van bol.com en kregen we een nieuwe bank! Kijk je met me mee?

Maandag

Mijn week begon goed! Ik won een cadeaubon van Bol.com. Ik was helemaal vergeten dat ik mee had gedaan aan een onderzoek. Meestal win in met dit soort dingen niks. Deze keer dus wel! Super blij was ik! Van de cadeaubon kocht ik een lucht bevochtiger, iets waar we allemaal wat aan hebben want het schijnt ideaal te zijn tegen een verkoudheid. Van het overige geld kocht een parfum voor Chris.

De laatste tijd ben ik een beetje inspiratieloos wat betreft lekkere recepten. Ik maakte boontjes met ketjap en aardappeltjes. Wat is iets wat vaak bij jullie op tafel staat?

‘s Avonds voor we naar bed gaan kijken we altijd stiekem hoe Caia ligt te slapen. Die wangetjes zijn echt om op te eten.

Dinsdag

Het was weer dinsdag en dat betekend dat overgroot oma weer gezellig bij ons was! Ze ging samen met Chloë Aladdin kijken. s’ Avonds maakte ik roti omdat oma daar trek in had. Helaas geen foto van. Het was zo lekker dat ik pas na het eten er achter kwam dat ik er geen foto van had gemaakt. Oeps!

Woensdag

Caia stond op de Instagram van Roomblush. Ik ben zo’n fan van dat merk dus ik vond het super leuk toen ze vroegen of ik een leuk fotootje van Caia voor hun behangetje kon maken.

Donderdag

Donderdag was de dag van de heftige storm die over ons land trok. Bij mijn zusje haar portiek waren de ruiten eruit gevlogen. Wij bleven de hele dag binnen want ik vond het veel te gevaarlijk om naar buiten te gaan.

Uiteraard sturen mijn ouders weer de meest gekke plaatjes via de groepsapp van onze familie. Geen idee hoe ze toch altijd die plaatjes komen haha

Chloë ging lekker kleien. Altijd een goede oplossing voor als we een dagje binnen blijven. Waar zijn jullie kindjes altijd zoet mee binnen?

Vrijdag

Ik had mijn relax middagje gehad. Ik was gaan sporten en film gaan kijken bij mijn ouders. Toen ik thuis kwam had Chris het eten al klaar staan. Wauw, zo wil ik vaker thuis komen! Heerlijk!

Zodra het weekend begint neem ik altijd een heerlijk wijntje. Ik beperk het wijn drinken tot het weekend zodat het een verwen momentje blijft. Hebben meerderen van jullie dat? Of maakt het voor jullie niet zo uit wanneer je een wijntje drinkt?

Zaterdag

Onze nieuwe bank was vrijdag binnen gekomen en zaterdag hadden we hem neer gezet. We zijn er onwijs blij mee! We konden hem overnemen van vrienden die een andere bank hadden gekocht en deze weg deden. Maakt onze woonkamer gelijk anders. Nu nog een nieuwe vloer en dan ben ik helemaal blij.

Hier kan je goed zien wat een ruimte we nog over houden.

s’ Avonds maakte ik een zalm teriyaki wrap en een lekkere salade voor erbij.

Zondag

Zondag plaatste ik mijn derde vlog op YouTube. Hebben jullie hem al gezien? In de middag ging ik naar mijn ouders met Chloë. Helaas zonder Chris en Caia want Caia die was ziek geworden. Mijn tante had Saoto soep gemaakt. Hij was super lekker! Chloë heeft die dag echt de beest uit gehangen met haar nichtje die een jaar ouder is dan haar. Wat hebben we gelachen!

Heel veel liefs Cibilla

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *