Photodiary week #5

Welkom bij weer een nieuwe photodiary. Deze week hadden we twee kleintjes die ziek waren. Gelukkig had ik nog niet zo heel lang geleden een blogpost geschreven met tips tegen een verkoudheid dus die hebben we zelf allemaal kunnen toepassen. Vrijdag had ik een heerlijk dagje voor mezelf en ging ik met mijn zusje naar het boekenfestijn. Daar gaan we elk jaar heen om de leukste boeken te scoren. Niet dat we zo van lezen houden maar we komen vooral voor de kookboeken en kinderboeken. Kijken jullie gezellig mee?

Dinsdag

Caia was vandaag nog heel erg ziek dus we hadden een relax dagje thuis. Chloë vind dat nooit zo erg. Samen bankhangen terwijl Caia lekker lag te slapen. Mijn moeder kwam in de middag even oppassen zodat ik wat boodschapjes kon halen. Ik kan zo slecht tegen al dat thuis zitten dus ik was blij dat ik er even uit kon.

Woensdag

Chris kwam een paar uur eerder thuis omdat Caia nog steeds ziek was en maar bleef huilen. Heel zielig voor haar maar ik had ondertussen suizende oren en trok het even niet meer. Toen hij thuis kwam nam ik Chloë mee boodschappen doen. Bij de Albert Heijn hebben ze sinds een paar maanden dat je zelf je producten kan scannen. Super handig en leuk! Vooral voor Chloë dan 😉

Ik maakte oven patat met wat groentes en kaas erdoorheen. Soort van gezond haha

Caia was in slaap gevallen bij Chris. Hoewel ze nog wel koorts had zagen we haar temperatuur gelukkig al langzaam dalen. Huisarts had ik gebeld en die wilde dat we de volgende dag even langs kwamen zodat ze haar konden na kijken.

Donderdag

Caia voelde zich alweer een stuk beter en had gelukkig alleen nog maar wat verhoging. Toch maar naar de huisarts gegaan om haar te laten na kijken. Oortjes en longen nagekeken en gelukkig was dat allemaal in orde. Gewoon uitzieken en dan is ze weer gauw de oude.

Vrijdag

Vrijdagen werkt Chris altijd halve dagen. Toen hij thuis kwam ging ik met mijn zusje naar het boekenfestijn. Normaal gesproken gaat mijn moeder ook altijd mee maar die kon helaas deze keer niet. Op het boekenfestijn heb je zoveel verschillende boeken! Ik kom meestal voor de kookboeken en kinderboeken. Aan het einde van al die boeken worden we altijd een beetje melig en gaan we boekjes in andermans mandjes gooien zonder dat ze het door hebben haha.

Van al die boeken krijg je honger! Pam (mijn zusje) had een lekker maaltijd voor ons gemaakt.

Zaterdag

De volgende dag stuurde Pam deze foto. Ze had deze toffe laarsjes van Clic! gescoord voor Chloë op de markt voor maar 7,50. Ze moest er wel al om 06:00 s’ ochtends zijn want anders is alles al weg. Volgende keer ga ik ook mee, hoewel ik het wel heel erg vroeg vind.

Zondag

Caia was zondag alweer zo goed als beter. Nu was Chloë helaas ziek geworden. De hele dag liep ze met rode wangetjes en verhoging.

Gelukkig was papa thuis, die altijd wel in is voor leuke spelletjes.

Ik maakte saoto soep voor Chloë omdat dat haar favoriete soep is. Ze hielp mee met haar eigen soepje maken.

Heel veel liefs Cibilla

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *