Vlog #7 ~ nOeser fashion event

In de vlog van deze week; Ik had VIP tickets voor het nOeser fashion event gewonnen. Op een boot kregen we de nieuwe collectie te zien die gebaseerd is op de verhalen van Peter Pan. Onwijs leuke collectie dus zeker even op hun website kijken www.noeser.eu. De volgende dag deden we rustig aan en maakte ik een vegetarische kapsalon. Ik vertel waarom we een paar keer in de week vegetarisch eten. Zijn er nog meer onder jullie die op letten met vlees eten? Of misschien eten sommigen onder jullie helemaal geen vlees. Ben ik eigenlijk best wel nieuwsgierig naar. Laat het in een comment hieronder weten.
Oh en vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal 😀

Veel kijkplezier!

Liefs Cibilla

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *