Photodiary week #39

Welkom bij mijn eerste Photodiary!

Foto’s maken is iets wat ik heel graag doe, dus ik dacht: laat ik mijn week eens vastleggen en met jullie delen.

Maandag


Maandag is altijd mijn schoonmaakdag. Chloë zet ik dan meestal even achter de iPad anders krijg ik niks gedaan. De filmpjes die ze het liefst kijkt? Youtube, en dan wel de meest irritante filmpjes die je kan vinden op Youtube: duizend verschillende versies van ‘daddy finger’ in gebrekkig Engels.


Toen ik klaar was met schoonmaken ging ik online mijn boodschappen bestellen. Ik bestel dan gelijk voor de hele week, zodat ik niet alsnog naar de supermarkt hoef. Eerst maak ik een schema van wat we die week gaan eten en op basis daarvan bestel ik mijn boodschappen. Ondertussen nam ik wat lekkers te snacken: popcorn met caramel! Mmmmm!

‘s Avonds maakte ik een Burrito Bowl. En lekker dat hij was!!! Klik hier voor het recept.

Dinsdag

‘s Ochtends laat ik de meiden altijd op bed samen spelen. Ik ga me dan ondertussen even snel opfrissen.

Nadat we opgefrist en klaar waren gingen we naar opa en oma toe. Ze wonen op 20 minuten loopafstand van ons. Ik vind het een heerlijk stukje om te wandelen.

Opa kwam eerder van zijn werk thuis, dus dat vonden de meiden natuurlijk geweldig! Vooral Chloë, want die is gek op opa!

Woensdag

Chloë zong een mooi liedje voor Caia in de box.

‘s Avonds kregen we vrienden te eten. Ik hou er van om pasta te maken. Het is altijd goed en snel klaar. We vinden het altijd heerlijk om vrienden en familie over de vloer te hebben.

Donderdag

Donderdagmiddag is er altijd markt bij ons in de stad, dus Chloë had al aardig wat gesnoept en wat deed papa toen hij thuis kwam? Hij gaf haar nog even een wafel vlak voor het eten! Nou, die wilde natuurlijk haar pasta niet meer eten. Dank je wel, papa!

Donderdagavond hebben wij altijd vergadering van Jehovah’s Getuigen. Dus na het eten was het jurkjes aan en gaan! Donderdag liggen ze altijd laat op bed, vaak rond 22:30 uur. Gelukkig heb ik twee meisjes die van uitslapen houden, maar dit keer ging dat niet want we hadden de volgende dag een leuke dag gepland staan naar de Efteling!

Vrijdag

In de Efteling hadden vrienden van ons een karretje gehuurd voor hun zoontje, maar ons kleine meisje wilde er ook graag bij zitten. De hele dag hebben ze bij elkaar gezeten in dat karretje. Het was echt een super schattig gezicht!

Wat hebben ze een heerlijke dag gehad in de Efteling! De laatste attractie waar we in gingen was Symbolica. En wat is het een leuke en mooie attractie geworden! Chloë wilde er graag nog een keer in, maar om nou nog eens 40 minuten in de rij te gaan staan vond ik een beetje teveel van het goede. Het was de eerste keer dat we met Caia een hele dag weggingen. Super lief is ze geweest! We hebben haar de hele dag niet gehoord. ‘s Avonds gingen we als afsluiting van de dag nog gezellig met zijn allen naar de McDonald’s waar ze zelf hun ijsjes mochten maken.

Zaterdag

Na zo’n drukke dag in de Efteling hadden we vandaag een lekker rustig dagje. Chloë had trek in noodles, we noemen haar dan ook ons noodle-monstertje. Helaas had ons ander monstertje het een beetje zwaar die dag, want ze had weer onwijs last van haar reflux. Echt heel erg zielig. Ik raasde naar de winkels om Johannesbroodpitmeel te halen voor haar en gelukkig werkte dat voor haar redelijk goed. Ipv 7-8 spuugjes zijn het er nu nog maar 2 na elke voeding.

Zondag

Zondagochtend hadden we vergadering van Jehovah’s Getuigen. Caia zag er weer leuk uit, dus het was hoog tijd voor weer een leuke milestone-foto want Caia was vrijdag 5 maanden geworden!

Chloë ging een dagje naar opa en oma. Ze waren heerlijk naar het strandje gegaan waar ze een ijsje op hebben en bij de speelgoedwinkel mocht ze duplo uitzoeken. Super lief van ze!

Wij hebben helaas geen bad in ons huis, maar gelukkig hebben opa en oma die wel! Dus ze was lekker in bad gegaan zodat ze thuis gelijk lekker naar bedje kon.

Gelukkig hadden ze ook aan ons gedacht en kregen we heerlijk te eten van ze. Mijn schoonmoeder weet zelfs doperwten lekker klaar te maken.

Onder het eten valt dit kleine poppetje 9 van de 10 keer in slaap.

Ik hoop dat jullie mijn eerste fotodagboek leuk vonden. Ik vond het in ieder geval wel heel leuk om te maken! Het motiveert me gelijk om alles in een dag vast te leggen, want hoe leuk is dat voor later!

Liefs Cibilla