Photodiary week #40

Welkom bij mijn photodiary van week 40!

Deze week ging Chloë voor het eerst logeren en wat vond ze het leuk! Ze mocht tussen haar oom en tante in slapen en dat vond ze super gezellig! Dank jullie wel Pam en Rub voor de leuke tijd die ze gehad heeft! Benieuwd naar de rest van onze week? Neem dan snel een kijkje!

Maandag

Ik had voor het eerst een bestelling gedaan bij Children Salon. Ik keek mijn ogen uit! Ze hebben zoveel leuks in deze webshop dat ik gewoon alles wilde bestellen! Ik hou zoveel van de leuke merkjes die ze hebben!

Dit zijn de kleertjes die ik gekocht heb. Helaas pasten de schoenen van Chloë niet. Ik baalde wel heel erg, want ze had echt nette schoentjes nodig. Ik vond ze te leuk om terug te sturen, dus ga ik ze opbergen tot Caia ze past.

‘s Avonds aten wij een broodje Falafel met wat rijst en doperwten die we over hadden van de dag daarvoor.

Dinsdag

Wat hadden we trek in cupcakes, dus hop naar de stad! In Rotterdam zit een super leuk cupcake winkeltje! ‘Ten to three bakery’ heet het en als je net zo gek bent op cupcakes als ons, dan is het zeker de moeite waard om even langs te gaan!

Ik was nog wat winkeltjes in gegaan en schrok van de tijd, want Caia begon ondertussen alweer honger te krijgen! Snel weer terug met de metro! De metro was een hele belevenis voor Chloë, want we gaan eigenlijk zelden met de metro weg.

Thuis hebben we zo gelachen, want Caia kwam met haar neus in de topping van Chloë’s cupcake terecht! Haar hoofd is op dit moment ook zo’n ongeleid projectiel haha

Van gek doen wordt je moe, dus dit klein lief meisje was in slaap gevallen op ons bed.

In de middag stonden oma en overgroot oma voor de deur. Chloë ging met ‘oma oma’ even een potje memory spelen.

Terwijl oma stond te koken in onze keuken en Chloë werd bezig gehouden door ‘oma oma’, nam ik even een momentje om met Caia te chillen op de bank.

Woensdag

Wat was ik trots! Onze kleine meid kan eindelijk van haar rug naar buik draaien. Hier boven zie je een actiefoto van haar rolmomentje.

Chloë werd een middagje mee genomen door oma, dus Caia en mama hadden het rijk alleen. Lekker veel kroelen samen en alle aandacht voor Caia!

Donderdag

Wat is ze toch groot aan het worden!

Chloë en ik eten tussen de middag vaak een boterham met humus. Je hebt ze in velen varianten en ik vind het een goed alternatief voor vlees beleg.

Samen op de iPad kijken

Chloë en ik speelden nog even een spelletje memory voordat we naar de vergadering gingen, want het was weer donderdag! Jurkjes aan en gaan!

Vrijdag

Chris had een personeelsuitje van zijn werk en ik mocht mee. We gingen bowlen en steengrillen.

Ondertussen waren Chloë en Caia bij hun oom en tante. Chloë bleef daar ook slapen en ze vond het helemaal leuk! We gingen Caia ophalen en ik had eigenlijk wel verwacht dat Chloë dan ook naar huis wilde, maar nee hoor! Ze ging al helemaal in bed liggen en ze zei dat ze bij haar tante wilde logeren. Erg leuk om te zien, maar ook wel weer een klein besef momentje dat ze zo groot aan het worden is.

Zaterdag

Caia ging in de ochtend gezellig met ons op stap en in de middag gingen we Chloë ophalen bij haar oom en tante.

Ze viel vrijwel gelijk in slaap in de auto. Ze mogen vaker oppassen haha

Toen ze weer wakker werd gingen we naar de Woonstore. We waren op zoek naar een mooie grote spiegel voor in de gang. Helaas geen mooie kunnen vinden.

Zondag

Het is zo leuk dat Caia steeds beter rechtop kan zitten. Kan niet wachten tot ze samen kunnen spelen!

Zondag hadden we een best relax dagje. In de middag gingen we met het gezinnetje buiten wandelen en de speeltuin op zoeken.

Wat vinden jullie leuke uitstapjes om met het gezinnetje te doen?

Liefs Cibilla