Photodiary week #41

Welkom bij mijn photodiary van week 41!

Deze week begon best rustig. Ik had voor deze week niet zoveel ingepland staan. Het weekend daarentegen was ineens wel heel druk! Eigenlijk was het de bedoeling dat we dit weekend zouden gaan klussen, maar dat liep toch even heel anders. Kijk gezellig mee naar onze week!

 Maandag

Chloë begint echt een klein moedertje te worden voor Caia. Ze is non stop met haar bezig.

Bij bemoederen hoort natuurlijk ook helpen met eten geven. Dat ging best goed, totdat de lepel iets te ver bij Caia in haar keel kwam haha

Toen Caia in bed lag, gingen Chloë en ik nog even samen waterverven.

In de avond aten we een simpele aardappel salade, maar hij was wel onwijs lekker!

Dinsdag

Dinsdag kook ik altijd voor mijn oma. Ik had een lekkere spinazie stamppot voor haar gemaakt. Hij was goed gelukt al zeg ik het zelf. Mijn oma is bijna 90 jaar en woont nog steeds op zichzelf. Ze kan gelukkig nog steeds op zichzelf wonen, omdat de hele familie mee helpt om voor haar te zorgen. Zo hebben we allemaal onze taken. Ik ben zo ontzettend blij dat Chloë en Caia nog elke week van haar kunnen genieten! Mijn oma is echt de liefste! Een geweldige Rotterdamse vrouw die geen blad voor haar mond heeft!

Woensdag

Woensdagochtend werden mijn boodschapjes weer bezorgd. Gemak dient de mens!

In de middag ging ik langs de Action en heb ik dit leuke vloerkleedje gescoord voor maar €6,95! Helemaal blij mee!

In de avond gingen we bij vrienden eten en ging Chloë bij haar vriendje op zijn kamer spelen.

Zaterdag

En toen was het alweer zaterdag! Ik kwam er achter dat ik twee dagen geen foto’s gemaakt had. In de ochtend gingen we lekker wandelen. Chloë nam haar loopfietsje mee en we gingen even langs de herten wandelen.

Ik kwam via internet een heel leuk uitje tegen, namelijk: appels plukken! Je kan dan zelf je appels plukken, ze afrekenen en mee naar huis nemen. Echt super leuk om met kinderen te doen! Ze hebben ook een speeltuin, een restaurantje, bloemen pluktuin, varkens en een klein boerderijwinkeltje waar je hun zelf gemaakte producten kunt kopen. Klik hier om naar hun website te gaan.

Uiteraard konden we niet weggaan zonder een perensapje. Lekker dat hij was!

Zondag

Zondag gingen we naar de kermis en ging één van Chloë haar vriendjes mee. Ze hebben zo’n lol gehad samen!

Mijn schoonvader was ook mee en had zijn camera meegenomen. Hij heeft dit mooie plaatje geschoten.

Aan al het leuks komt ook een eind, dus zo ook deze dag. Aan het einde van de middag gingen we richting huis en ging ik lekker rijst met kip voor de kids maken terwijl ze nog lekker samen Peter Pan aan het kijken waren. ‘s Avonds werd haar vriendje weer opgehaald door zijn moeder wat Chloë uiteraard erg jammer vond.

Liefs Cibilla