Photodiary week #42

Welkom bij weer een nieuwe Photodiary. Deze week ging Chloë voor het eerst een dagje zonder mij weg en gingen we voor het eerst met haar naar de bioscoop.

Maandag

Maandag was het super lekker weer! Alle warmte records werden verbroken. Is natuurlijk ook niet normaal dat het midden oktober nog 25 graden kan worden. We hebben wel genoten van dit cadeautje van moeder natuur 😉

Dinsdag

Chloë heeft haar eigen spaarpotje en wilde er graag iets leuks van halen. We gingen naar de Intertoys om Playmobil te halen van haar centjes maar ze wilde toch liever een setje make up hebben.

Ik werd onder handen genomen met een dikke laag make up en ze ging zichzelf uiteraard ook even opmaken. Zie hier het resultaat haha

Woensdag

Chloë ging voor het eerst zonder mij een dagje weg. Ik vond het best spannend om haar mee te geven omdat ik een beetje bang was dat een ander niet zo goed op mijn kind zou letten als dat ik dat doe. Alles is gelukkig goed gegaan en ze heeft het super naar haar zin gehad!

Mijn moeder, ik en Caia gingen ondertussen naar de Intratuin. Ze hebben op dit moment allemaal leuke activiteiten gebaseerd op het winter thema.

We gingen bij restaurant van de Intratuin ook even lekker een kopje thee en muffins eten. Ik had thee met munt en zoethout. Heel leuk want ze deden er een echt zoethout stokje in.

Toen Chloë thuis kwam van de Efteling had ik dit leuke boompje voor haar klaar staan; De sprookjesboom!

Donderdag

Ochtendritueel van de meiden. Lekker samen kroelen

We hadden gewoon nog een dag met een heerlijk temperatuurtje, wat een geluk! We brachten de hele dag door in de tuin.

S’avonds aten we gevulden pastaschelpen. Was erg lekker! Klik hier voor het recept

Vrijdag

We gingen voor het eerst met Chloë naar de bioscoop! Ze vond het onwijs leuk. Veel snoep gegeten (lees: Een hele zak) en popcorn. De film die draaide was: Brandweerman Sam, 1 van haar favorieten.

Toen we richting de uitgang liepen wilde dit kleine meisje nog niet naar huis, ze wilde nog een keer! Is dus voor herhaling vatbaar.

In de middag ging Chloë met haar tante mee naar overgroot oma.

Zaterdag

Opa en oma kwamen langs en brachten heerlijke donuts mee! In de middag gingen we nog even naar de plukboerderij want ze hadden daar pompoen versieren met mooie bloemen. Uiteraard waren we weer eens te laat dus konden we weer richting huis gaan. Om een teleurgesteld meisje nog een beetje op te vrolijken gingen we naar de speelgoedwinkel om een echte brandweerman Sam brandweerwagen voor haar te halen.

zondag

Zondag hadden we een rustig dagje en hadden mijn schoonouders weer voor ons gekookt! Chloë haar favoriet: Saoto soep!

Liefs Cibilla