Photodiary week #43

Welkom bij weer een nieuwe photodiary! Deze week ben ik met Chloë naar Legoworld geweest. Wat heeft ze een superdag gehad! En wat was het daar groot! Drie hallen vol met alleen maar Lego en Duplo. Omdat het zo’n superleuke dag is geweest, ben ik van plan hier een aparte blogpost van te maken en die van het weekend te plaatsen. Veel plezier met het bekijken van de foto’s van alweer week 43!

Maandag

Onderweg lopend naar huis kwamen we oma tegen. We hebben op onze telefoon ‘zoek mijn vrienden’ altijd aan staan. Op die manier kon ze zien waar we waren en is ze ons tegemoet gelopen. Hebben jullie die app ook met jullie familie? Het is erg leuk en vooral handig om te zien waar je familie uithangt.

‘s Avonds voordat Chloë en Caia naar bed gaan spelen ze tegenwoordig nog even samen.

Dinsdag

Chloë en ik gingen naar Legoworld! Caia ging ondertussen naar opa toe, want die had speciaal een dagje vrij genomen om op te passen. Het was voor het eerst dat mijn schoonvader alleen ging oppassen, dus ik vond het best een beetje spannend! Gelukkig stuurde hij heel wat updates en is alles heel goed gegaan.

Wat was er veel te zien en te beleven in Legoworld! We zijn er een hele dag gebleven en nog was dat te weinig. Ik heb in heel mijn even nog nooit zoveel Duplo en Lego steentjes bij elkaar gezien! Wil je meer zien van ons Legoworld avontuur? Hou dan goed mijn blog in de gaten, want ik ga er dit weekend een leuke blogpost over schrijven met veel foto’s.

Na een hele dag spelen in Legoworld ging Chloë logeren bij haar oma. Ze hadden het rijk voor zich alleen, want opa was de hele week op cursus! Ze mocht dus lekker in het grote bed slapen.

Woensdag

Oma heeft voor Chloë een hele berg speelgoed staan, dus ze weet zich daar altijd goed te vermaken.

Zo zag het huis er bij mijn moeder na een paar uur spelen uit haha! Zoals jullie kunnen zien is ze erg goed in rommel maken.

Voor Caia maakte ik haar eerste hapje. Ze heeft al wel wat fruithapjes op hoor, maar sinds deze week ben ik actief begonnen met ook ‘s avonds hapjes geven. Ze at wortel met zoete aardappel en gelukkig vond ze het lekker!

In de avond kwamen vrienden bij ons eten.

Na het eten is er nog tijd over voor de ukkies om te spelen. Mijn huis was ontploft aan het einde van de dag! Gelukkig is speelgoed altijd wel makkelijk en snel op te ruimen. We hebben een grote speelgoedmand en daar gooi ik alles gewoon in. Eens in de zoveel tijd zoek ik die mand uit en geef ik het speelgoed weg waar ze niet meer mee speelt.

Zaterdag

Chloë ging een avondje mee met haar opa. Ze gingen oma ophalen bij de Toko. Leuk hoor als je familie een Toko bezit… ze werd weer volgestopt met alle Surinaamse lekkernijen!

Bami eten bij opa en oma thuis en wij kregen ook lekker een bak nasi mee naar huis. Jammie!

Zondag

Caia ging voor het eerst in de buggy. Ons kleine meisje ligt niet meer in de bak, maar is nu echt groot aan het worden en zit rechtop. Wauw! Zo hard is dit gegaan!

In de middag gingen we naar de Ikea

Natuurlijk moest elke kamer getest worden op de kinderafdeling. We gingen aan het einde van de dag naar huis met een spiegel, kroonluchter en een leuk krijtbord voor de meiden.

Van shoppen krijg je honger! We gingen lekker een patatje halen bij de Mac, want ik had echt geen zin om nog te gaan koken 😉

Liefs Cibilla