Babynestje

Toen Chloë nog een baby was, sliep ze vaak bij ons in bed. Ik legde haar dan tussen de hoofdkussens van Chris en mij en kon ze op die manier ‘s ochtends nog even lekker verder slapen met ons. Ik vond dat zo fijn! Ik maakte me wel altijd zorgen of Chloë niet teveel zou gaan draaien en dan met haar gezicht in één van onze kussens zou gaan belanden. Had ik toen maar geweten dat er iets bestond als een babynestje! Dan had ik me veel meer gerustgesteld gevoeld als ze weer tussen ons in lag te slapen.

Nu met Caia wist ik dus wel van het bestaan van een babynestje af, dus heb ik er gelijk één gekocht. Met een babynestje kan een baby een stuk veiliger slapen als ze naast je ligt. Je hoeft niet bang te zijn dat je op je baby rolt of, net als ik, hoef je niet bang te zijn dat ze stikt omdat ze met haar gezicht naar een kussen draait. Een babynestje is ook handig om mee te nemen op reis. Wij nemen hem zelfs mee als we op visite gaan, zodat ze daar lekker in kan gaan slapen. Ik gebruik hem met dit warme weer ook voor haar ledikant. Een slaapzak is met dit warme weer namelijk veel te warm! Bovendien schopt ze zichzelf nogal omhoog de laatste tijd. Haar babynestje zorgt ervoor dat ze zichzelf juist helemaal niet naar boven kan schoppen en het zorgt er ook voor dat ze onder haar laken blijft liggen. Koud krijgen doet ze dus ook niet meer.

Je hebt verschillende soorten merken van babynestjes. Wij hebben gekozen voor Sleepyhead. Bij Sleepyhead heb je namelijk wat leuke extra’s die je kan toevoegen. Je kan bijvoorbeeld een speelboog kopen en dat er aan vast maken zodat de Sleepyhead niet alleen dient voor het slapen, maar ook voor het spelen! Ideaal toch?! Ze hebben ook super leuke hoezen die je apart kan kopen voor je Sleepyhead. Helaas zijn de hoezen en het babynestje wel wat aan de prijzige kant, maar ze zijn kwalitatief wel heel erg goed! Ik heb hem bijvoorbeeld al heel wat keren moeten wassen, maar de kwaliteit blijft super! De Sleepyhead is verkrijgbaar in 0-8 maanden en in 8-36 maanden formaten. Klik hier om naar hun website te gaan.

Ik gebruik mijn Sleepyhead dagelijks! Zodra Caia ‘s ochtends vroeg wakker wordt dan voed ik haar in ons bed en leg ik haar tussen ons in. Het is ook heerlijk genieten van de kleine. Zodra ik wakker ben kan ik dan ook alleen maar naar haar kijken hoe ze heerlijk en tevreden ligt te slapen.

Liefs, Cibilla