Photodiary week #51


Photodiary / Tuesday, December 26th, 2017

Na lange tijd weer een photodiary! Deze week had ik twee zieke meisjes dus hielden we het vrij rustig. Het is al de tweede keer in een korte tijd dat ze de griep weer te pakken hebben. Binnenkort deel ik een blog over hoe je het beste met een griepje om kan gaan, inclusief de tips die ik van vrienden via Instagram gehad heb. De tips hielpen enorm dus ik dacht misschien hebben anderen hier ook wat aan. Kinderen zijn namelijk vaak genoeg verkouden. Nu is het bij onze kids gelukkig nog maar een neus verkoudheid dus ik hoop dat ze er gauw vanaf zijn. Kijk mee naar onze week van dag tot dag.

Maandag


Maandag werd Caia ziek. We hebben het weekend daarvoor ook wel een druk weekend gehad waardoor ze wat minder slaap had. Ik denk dat haar griepje daardoor goed heeft kunnen doorzetten. Zo zielig!

Dinsdag

Omdat het belangrijk is om naar buiten te gaan met een verkoudheid gingen we met mijn moeder mee om ons nichtje van school te halen. Chloë keek haar ogen uit met al die naar school gaande kinderen, vind ze zo leuk om te zien. Ons nichtje bleef nog even gezellig spelen en terwijl mijn moeder op de kids paste ging ik even mijn oma ophalen.

S’ avonds bleef mijn oma eten en aten we ‘kip siam’. Ik deed er broccoli doorheen voor de vitaminetjes. Chloë is gelukkig gek op broccoli, we noemen haar altijd het broccoli monster omdat ze ze achter elkaar naar binnen stopt haha

Woensdag

Ondanks al de broccoli die ze gegeten had werd ze toch nog ziek. Lekker luieren op de bank met een filmpie op.

Ik maakte een fruitsalade voor haar. Vinden jullie het ook altijd zo leuk om je kleine in de watten te leggen als ze ziekjes zijn? Mijn moeder deed dat ook altijd voor mij als ik ziek was en ik doe nu precies hetzelfde bij mijn kindjes.

S’ avonds aten we ovenaardappeltjes met bonen en kip.

Donderdag

Donderdagochtend was papa vrij en gingen we even een wandeling maken en viel Caia in slaap in haar kinderwagen.

Ik ging nog even snel naar de Action om wat leuke knutsel spullen te halen voor Chloë om de dag mee door te komen want ze was nog steeds niet lekker

Verven is toch wel 1 van haar favoriete dingen om te doen

Vrijdag

Vrijdag gingen we de hele middag naar mijn ouders. Ik vind het zo fijn om bij ze te zijn. Ze helpen me met de kids zodat ik even mijn handen vrij heb en kan relaxen. Opa is de komende maand vrij dus dat vinden de kids natuurlijk helemaal geweldig!

Caia was helemaal uitgeput van een dagje opa en oma en viel in slaap zodra we haar neerlegde terwijl ze nog geen eens haar flesje had gehad.

Zaterdag

Caia kan eindelijk zelfstandig en goed recht op zitten, samen met Chloë ging ze tv kijken.

S’avonds gingen we gourmetten met zijn vieren. Ik kan zo erg genieten van die momenten alleen met ons gezinnetje.

Ik had mini hamburger broodjes gehaald voor de kleine gourmet hamburgers. Chloë vond ze heel erg lekker

Zondag

In de ochtend hadden we vergadering van Jehovah’s Getuigen en s’middags was het even tijd om te relaxen. Gelukkig voelden de meiden zich alweer wat beter. Opa en Oma (mijn schoonouders) kwamen ook nog even langs want die vertrekken voor 6 weken naar Suriname. Chloë en Caia gaan ze ontzettend missen hoor! Ik ga komende 6 weken extra hard mijn best doen om een photodiary online te zetten zodat ze vanuit Suriname lekker kunnen mee genieten van onze weekjes.

S’ avonds kwamen mijn zusje en haar man bij ons gourmetten. Ja je leest het goed, we gingen weer gourmetten. Buikje heerlijk rond gegeten. Op naar een nieuwe week!

Heel veel liefs Cibilla

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *