Photodiary week #52


Photodiary / Tuesday, January 2nd, 2018

Welkom bij mijn fotodagboek van de aller laatste week van 2017! Wat een heerlijk relaxt weekje was het. Chris was lekker wat daagjes vrij door kerst en nieuwjaarsdag. Daardoor konden er wat klusjes in huis gedaan worden die normaal gesproken blijven liggen omdat hij er geen tijd voor heeft. Kijk met me mee naar onze week van dag tot dag!

Maandag

Zoals ik al zei konden we eindelijk wat klusjes in huis doen. Één daarvan waren de lampen ophangen. Op deze plek in het huis hadden we niet zoveel licht dus daar hebben we tijdelijk een plafonnière opgehangen. Ik ben nu ondertussen aan het zoeken naar een wat leukere lamp maar ik vind het nog best lastig om iets leuks te vinden voor op die plek. Hebben jullie misschien nog leuke ideeën voor een toffe lamp?

‘S avonds gingen wij eten bij mijn zusje. Mijn ouders en oma hadden Indisch eten gehaald. Wat hebben we gesmuld!

Ik ben zo dankbaar dat mijn lieve oma er nog is! Chloë geniet zo erg van haar. En niet alleen Chloë, wij allemaal!

Bij thuiskomst was Caia zo moe dat ze niet eens hoorde hoe Bella aan het blaffen was toen we thuis aan kwamen.

Dinsdag

Na heerlijk uitgeslapen te hebben met zijn viertjes gingen papa en Caia samen filmpjes kijken op zijn telefoon. We hebben best wel geluk met 2 van die slaapkoppen. Uitslapen doen ze gelukkig elke dag wel. Zorgt er in ieder geval voor dat ik even op mijn gemak kan opstarten.

Ook al kijkt Chris hier niet zo gezellig was dat het wel haha We gingen in de middag spelletjes spelen met Chloë. Zo leuk dat Chloë borspellen steeds leuker gaat vinden en het ook steeds meer gaat begrijpen.

Woensdag

Dit is hoe Chloë haar kamer er elke dag in de ochtend al uitziet. Wat een rommel! Gelukkig helpt ze wel altijd mee met alles weer opruimen.

In de middag ging in met Chloë en Caia boodschapjes halen. Ze mocht zelf uitzoeken wat we die avond gingen eten. Ze koos voor vis met spinazie en wat kleine tapas gerechtjes. Verrassend genoeg was het nog best een lekkere combi.

Van de spinazie maakte ik een salade. Thuis had ik nog gelukkig wat aardappels liggen dus die deed ik er ook bij. Laten jullie je kinderen ook wel eens in de supermarkt kiezen wat ze willen eten?

Vrijdag

Bij Ali Express had ik een leuk piratenjurkje voor Chloë besteld en hij was eindelijk binnen gekomen! Ze was er zo blij mee. Het is ook wel een heel schattig jurkje! Ik denk dat ik nog meer leuke verkleed jurkjes voor haar ga bestellen.

Haar speelgoedmand toverde ze om in een boot. De piratenvlag komt ook bij Ali Express vandaan.

Zaterdag

Zaterdagochtend was lekker lui. De meiden keken samen naar Toy Story in ons bed.

In de middag kwamen mijn ouders gezellig taart eten. De minions taart kan je halen bij de Albert Heijn. Heerlijke chocoladetaart, echt een aanrader!

Zondag

Zondag was het helaas niet echt lekker weer dus zaten we weer rustig een dagje binnen. Ik vind dat op dit moment niet zo heel erg want we hebben aardig wat gebroken nachten door Caia. We zijn sinds kort gestopt met haar nachtvoedingen en daar is ze het niet helemaal mee eens.

Chloë die bleef ‘s avonds tot laat op omdat ze niet kon slapen door het vuurwerk. Ze wilde om half 10 ‘s avonds nog verstoppertje spelen. Waar halen kinderen toch altijd die energie vandaan hè?

Heel veel liefs Cibilla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *