Boodschappen


Tips&Tricks / Sunday, August 6th, 2017

Oke, ik ben dus zo’n moeder die niet werkt en haar boodschappen thuis laat bezorgen.

Een aantal jaar geleden toen ik nog geen kinderen had, kende ik ook zo’n moeder die haar boodschappen thuis liet bezorgen. Ik vond dat zo lui! Ik bedoel, hallo?! Je werkt niet en het enige wat je hebt zijn twee kinderen! Hoe moeilijk kan het zijn om dan zelf even je boodschappen te halen?! Ik had blijkbaar echt de gedachtengang van iemand die geen kinderen had, want nu ik ze zelf heb laat ik ik ze dus ook thuis bezorgen…….

Boodschappen doen met twee kinderen is gewoon niet leuk en om nou boodschappen te gaan doen terwijl mijn man thuis is vind ik ook niet leuk, want dan wil ik gewoon genieten van onze tijd samen voordat hij weer aan zijn drukke werkweek begint. Dus laat ik mijn boodschappen voortaan lekker thuis bezorgen! Het werkt echt perfect! Ik zit lekker achter mijn computer gerechten op te zoeken wat we die week gaan eten en op basis daarvan bestel ik mijn boodschapjes. Stel dat ik iets vergeet hoef ik niet helemaal naar de winkels, maar klik ik een paar keer en krijg ik ze bij mijn overige boodschappen thuisbezorgd als ik er tenminste 24 uur van tevoren achterkom dat ik wat vergeten ben. Het zorgt er bij mij ook voor dat ik niet zoveel impulsaankopen doe.

De bezorgkosten vind ik trouwens wel mee vallen. Ik kies uiteraard voor een tijdstip wanneer het niet zo duur is, want tja, ik ben toch vaak thuis dus kan ik dat gewoon doen. Je hebt zelfs een optie dat je helemaal geen bezorgkosten hoeft te betalen, maar dan zit je wel met ineens vier toiletblokken of zes pakken spa water extra.

De bezorger komt je boodschappen zelfs helemaal tot in je keuken brengen! Ik denk dat ik niets anders meer wil!

Wat ik dan wel weer jammer vindt is dat de winkel waar ik eerst mijn boodschappen deed het thuisbezorgen niet aanbiedt, want om eerlijk te zijn mis ik wel de goede aanbiedingen van de Dirk. Albert Heijn heeft dan toch minder goede aanbiedingen. Maar misschien komt dat ooit nog, dan stap ik in ieder geval gelijk weer over op mijn favoriete supermarkt!

Vanavond ben ik in ieder geval weer lekker vanuit mijn luie stoel boodschapjes aan het bestellen. Zo wordt boodschappen doen ineens een stuk leuker!

2 Replies to “Boodschappen”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *