Legoworld


Tips&Tricks / Monday, December 11th, 2017

Tijdens de herfstvakantie was Legoworld in Utrecht. Ik ging er samen met een vriendin heen die een meisje heeft van Chloë haar leeftijd. Legoworld was ik vroeger ooit een keer heen geweest maar kon er echt niet veel meer van herinneren. Bij binnenkomst was het zo bizar groot! je kijkt je ogen uit. We kregen een plattegrond en daarop zag je pas echt hoe groot het was.

Als eerst kwamen we aan bij Lego friends. Heel leuk voor de meiden maar ze waren er eigenlijk nog iets te klein voor. Ze hadden bij het Lego friends gedeelte wel een leuk optreden dus ze konden daar lekker gaan dansen. Soms onderbraken ze het optreden en kon je door middel van prijsvragen leuke prijsjes winnen. Aan het einde van hun optreden kregen alle kindjes een kleine cadeautje. We zagen dat er een paar meisjes leuke schmink ophadden en vroegen waar ze dat hadden laten doen. Uiteraard was dit helemaal aan de andere kant van Legoworld dus daar gingen we, heel Legoworld over slenteren om de meisjes te laten schminken.

Onderweg kwamen we een bioscoop tegen waar we even gingen uitrusten een een boterhammetje aten. Uiteraard werd een lego film gedraaid.

Het schminken was bij het Duplo gedeelte. Kwam dat eens even goed uit want laat dit nou perfect speelgoed zijn voor hun leeftijd. Ze hadden er ook een springkussen staan dus er werd na het schminken ook nog even op gesprongen.

Aan de overkant van het Duplo gedeelte kon je je eigen kroon mooi inkleuren en een prinsessenjurk aan trekken. Fotomomentje! De jurken wilden ze uiteraard niet meer uit doen.

Op naar het volgende Lego friends gedeelte! Onderweg kwamen we ook nog Lego elves tegen daar konden ze in een grote legobak zitten en lekker gaan bouwen.

Aangekomen bij het andere Lego friends gedeelte zagen we een groot zwembad met allemaal blauwe lego steentjes! Hoe leuk is dat?

Je kon ook nog onder Lego regen gaan staan maar daar was de rij net iets te lang dus dat hebben we maar niet gedaan. Nadat we het Lego friends gedeelte wel weer gezien hadden gingen we naar het volgende Duplo gedeelte waar ze een groot piraten springkussen hadden staan! Dat vond Chloë onze grote piratenfan natuurlijk helemaal geweldig. Het springkussen zag er wel heel leuk uit, soms zou ik willen dat ik er in kon springen maar dat gaat helaas niet dus ik kon alleen maar toekijken. Ook niet vervelend hoor om te zien hoe je kleine meisje het naar haar zin heeft.
Bij dit Duplo gedeelte werden er leuke optredens gegeven voor de allerkleinsten. En wat vonden ze het leuk! Lekker mee zingen en dansen. Na het optreden nog even bouwen, ik deed gezellig mee zoals jullie kunnen zien haha wie houd er nou niet van bouwen met duplo? Misschien dat ik stiekem toch ook wel een beetje voor mezelf ben gegaan.

 

Toen was de dag alweer voorbij en liepen we naar de uitgang, we konden het niet laten om nog even de meiden te verwennen met wat Duplo bij de grote Intertoys store die ze daar hadden staan. Met de bon van hun gekochte Duplo konden we zelfs nog wat leuke zakjes Lego ophalen. Het was echt een hele geslaagde dag en volgend jaar gaan we zeker weer!

Zijn meer van jullie dit jaar naar Legoworld geweest?

Liefs Cibilla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *